Hållbart byggande för Kilenområdet, Workshop

Den här veckan satsar Ronneby kommun på planering och utveckling av kvarteret Kilen. Under veckan pågår planerings- och utvecklingsmöten med arkitekter och planerare med massor av specialkompetens kring hållbart byggande från många olika länder. Ikväll, onsdag, kommer de att bjuda in allmänheten för att presentera en del av de ideer de har arbetat fram. Denna presentation är öppen för dem som önskar och kommer att äga rum i Soft Center kl 18.30. Allt kommer att ske på engelska. Bland de 20 deltagarna i workshopen finns två av våra lokal medlemmar med; Anders Larsson och Anna Vindelman. Dessutom finns Roland Gustavsson med. Kom gärna och lyssna. Det blir säkert intressant. En spetskompetens inom hållbart byggande som kan sätta Ronneby på kartan.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *