Årsprogrammet för 2020 klart!

Lagom till vårsolens strålar börjar värma har vi fått ihop programmet med aktiviteter för 2020 och det är i skrivande stund på väg till din brevlåda.

Året har som allt vet tagit en obehaglig vändning, så det kan komma att bli förändringar i programmet beroende på dagssituation. Håll koll här på webbsidan och på Facebook för uppdateringar och ändringar – eller ännu bättre, kontakta oss och se till att vi har din mejladress i medlemsregistret så kontaktar vi dig vid ändringar. Skicka ditt namn och mejladress till ronneby.naturskyddsforening@gmail.com.

Om du inte får något program i brevlådan (eller vill ha det i datorn/telefonen) så kan du ladda ned det som PDF här.

PS. Vi har dock inte hunnit lägga in allt i kalendern ännu – men vi gör det så fort vi hinner. Vi skapar också evenemang på Facebook, så se till att följa oss där.